Wie is Project Me?

Project Me Founder: Dwight Hoever

Ik ben Dwight Hoever, aangenaam. Ik ben naast gediplomeerd personal trainer tevens voedingsconsulent. Ik heb verschillende studies afgerond op het gebied van sport, voeding en psychologie. Mijn leven staat volledig in het teken van gezondheid en sport. Dit is echter niet altijd zo geweest...

Van uit vorm tot Personal Trainer

In mijn jongere jaren heb ik altijd met overgewicht gekampt. Vanaf mijn tiende levensjaar werd dit een serieus probleem. Samen met mijn ouders ging ik op pad, zoekend naar een oplossing. Wat volgde was een jarenlang traject onder begeleiding van verschillende artsen en diëtisten. Helaas zonder resultaat.

Wekelijks kreeg ik dingen te horen als "Dwight, schaam jij je nooit tijdens de gymles?", of "Dwight, hoe kan het dat jouw vriendjes wel een normaal gewicht hebben?".

Uiteraard stond ik op zulke momenten met mijn mond vol tanden en was dit, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, niet bevorderlijk voor mijn zelfvertrouwen. Zeker niet omdat het nu eenmaal de realiteit was, ik bleef struggelen met obesitas en er alleen maar werd gehandeld vanuit het probleem. 

Het omslagpunt? Op 1 januari 2016 bereikte ik mijn dieptepunt. Die morgen stapte ik weer eens op de weegschaal, die onverbiddelijk 123,8 kg aangaf.  Vanaf dat moment ging de knop om! Die dag nog ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe, zorgvuldig samengestelde leefstijl. De combinatie van beter eten en meer bewegen zorgde DIRECT voor resultaat. De kilo's vlogen er af en ik werd een stuk sterker. Zowel fysiek als mentaal werd ik iets dat ik in geen jaren was geweest: fit!

Eindelijk had ik de manier gevonden die voor mij werkte. Voordat ik het wist woog ik op 1 september van dat jaar precies 78,8 kg. Precies 45 kilo minder.
 
De passie voor een gezonde levensstijl die ik vanaf dat moment gecreëerd heb, wil ik met zoveel mogelijk mensen wil delen. Ja, ik ben gediplomeerd personal trainer en voedingsconsulent. Maar als ervaringsdeskundige kan ik mij onderscheiden en hier kan in mijn ogen geen studie tegenop.
 
"I can, I will, I did"

Weten hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht of plan een vrijblijvende intake in!

"I can, I will, I did" 

Demi Pieters: Training & Voeding

Hiii! Mijn naam is Demi Pieters. Met ontzettend veel trots mag ik vertellen dat ik deel uit maak van Project Me.  Zo’n 4 jaar geleden is mijn passie voor sport begonnen. Wat begon als een hobby is uiteindelijk mijn baan geworden, hoé fantastisch is dat? Naast het werken voor Project Me ga ik nog verder studeren in het kader van “Sport & Voeding” om mijn kennis nóg meer uit te breiden en mezelf te ontwikkelen.

Sport, voeding & lifestyle zijn dé 3 onderdelen die me ontzettend interesseren. Het is de kunst om een juiste balans te vinden en zo een voor jou perfecte levensstijl te creëeren. Juist die balans is zo belangrijk als je jouw levensstijl wil veranderen. Alleen op die manier is het namelijk vol te houden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het helpen en motiveren van andere mensen is wat mij aanzienlijk laat stralen! Ik weet ook als geen ander hoe het is om te denken je bepaalde dingen niet gaan lukken. Zelf heb ik namelijk kokervisie. Een visuele handicap, die ervoor zorgt dat ik met beide ogen samen slechts 20% zie.

 Dit motiveert mij alleen maar méér om mensen te helpen de beste versie van zichzelf neer te zetten. “Don’t dream of it, train for it."

Weten hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht of plan een vrijblijvende intake in!

"Het is de kunst om een juiste balans te vinden..."

Yannick Kleijnen: Training & Groepen

Tijdens zijn stageperiode heeft Yannick bewezen een onmisbare kracht te zijn voor het team. Wat hebben we jou zien groeien en wat zijn we blij dat we je nú écht binnen hebben! Yannick, inmiddels afgestudeerd, gaat naast zijn HBO studie in vast dienstverband bij PM. Yannick is een duizendpoot die naast voedingsadvies en trainingen ook een grote affiniteit heeft voor ondernemen cq. business development. Niks is teveel en gaat niet: bestaat niet.

"Alles vanuit een wetenschappelijk oogpunt"

Tim Reijnders: Training & Fysiotherapie 

Tim is een personal trainer met het kenmerk: "science based".  Hij is naast PT'er ook afgestudeerd Fysiotherapeut en gaat zijn Masterstudie combineren met een vast dienstverband bij PM! Tim heeft een schat aan ervaring en heeft met vele diverse doelgroepen te maken gehad. Een goedlachse en ambitieuze trainer boordevol kennis. Hij is vanaf begin juli 2021 te bewonderen bij Project Me!

"Mensen helpen. Samen of individueel."

Stan Titulaer: Training, Groepen

Stan gaat vanaf juli 2021 aan de slag bij ons. Vanaf begin september gaat hij, zoals het er nu naar uitziet, zijn eindstage volgen bij PM! Stan is een ervaren trainer die extreem gedisciplineerd is. Naast reguliere fitness heeft stan ook veel affiniteit met vechtsporten (waaronder boksen en kickboksen). We gaan ervoor zorgen dat Stan een knallend laatste jaar heeft... uiteraard met het oog op een hele lange succesvolle samenwerking. 

"Eindelijk had ik een manier gevonden die voor mij werkt"

Missie & Visie Project Me

Missie: 


Jouw vorm, onze inhoud.

Wij zorgen er voor dat iedereen de benodigde aandacht krijgt om elk denkbaar doel, op het gebied van beweging en voeding te verwezenlijken. 
Wat iemands huidige niveau ook is.
 
De coaching gaat veel verder dan een uurtje beweging op locatie. Middels onze eigen app kunnen wij elke handeling nauwkeurig bijhouden. We staan zo 24 uur per dag met jou in contact en zorgen wij ervoor dat wij, wanneer nodig, er dicht op zitten en preventief te werk kunnen gaan.
  
We gaan aan de slag met voeding die jij lekker vindt. We zorgen voor een juist eetpatroon en ontwikkelen een voedingsplan speciaal voor jou, afgestemd op jouw doel. Jij staat hierin centraal. 
 
Al onze schema's zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Dit in combinatie met de juiste filosofie, zorgt voor een gericht aanpak voor het behalen van jouw doel. Kortom:

Jouw vorm, onze inhoud.

Visie:


 
Sociale Media staan vol met ideaalbeelden van mannen en vrouwen. Iedereen wil zich van zijn beste kant laten zien. Het perfecte plaatje, dat vaak op Instagram wordt geschetst, wordt steeds meer als richtlijn gezien. Is dit de realiteit? En moet ik ook aan dit plaatje voldoen? 
 
Onzeker, dat is wat je er vaak van wordt. Het niet kunnen voldoen aan dit ''ideaalbeeld'' kan heel erg frustrerend en zelfs demotiverend werken. Wij willen je echter laten inzien dat, zeker met betrekking tot je eigen lichaam, iedereen moet kunnen acteren op zijn of haar niveau. 
 
 Het gaat er volgens ons om dat je een leefstijl creëert waarbij jij je prettig voelt. 

Een plan op maat doet zijn naam alleen eer aan wanneer dit volledig is afgestemd op jouw wensen en doelen. Je zult merken dat alles vele malen soepeler verloopt wanneer je naar dit principe gaat handelen.

Jouw doelen bespreken?

Zijn er nog specifieke dingen die je van ons weten wil? Neem even contact met ons op of plan een vrijblijvende intake.