Wie is Project Me?


Als PM-coaches streven wij al-tijd naar het verhogen van iemands belastbaarheid. Verder durven kijken dan ''bewegen'' en ''consumeren''.

Arbeids- rustverhouding, stressmanagement, slaap, hormonale-balans, mentale stabiliteit... Samen opzoek gaan naar de wortel van de disbalans en deze planmatig aanpakken!

We schetsen een realistisch verwachtingspatroon en zorgen ervoor dat je evenredig naar belasting wordt beloond!

Het creëren van een veilige omgeving waar jij alles kwijt kunt. Jezelf mag zijn én alle bespreekbaar kan maken!

Project Me Founder: Dwight Hoever

Ik ben Dwight Hoever, aangenaam. Ik ben naast personal trainer tevens voedingsconsulent. Ik heb verschillende studies afgerond op het gebied van sport, voeding en psychologie. Mijn leven staat volledig in het teken van gezondheid en sport. Dit is echter niet altijd zo geweest...

Van uit vorm tot Personal Trainer

Training - Voeding - Psychologie


In mijn jongere jaren heb ik altijd met overgewicht gekampt. Vanaf mijn tiende levensjaar werd dit een serieus probleem. Samen met mijn ouders ging ik op pad, zoekend naar een oplossing. Wat volgde was een jarenlang traject onder begeleiding van verschillende artsen en diëtisten. Helaas zonder resultaat.

Wekelijks kreeg ik dingen te horen als "Dwight, schaam jij je nooit tijdens de gymles?", of "Dwight, hoe kan het dat jouw vriendjes wel een normaal gewicht hebben?".

Uiteraard stond ik op zulke momenten met mijn mond vol tanden en was dit, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, niet bevorderlijk voor mijn zelfvertrouwen. Zeker niet omdat het nu eenmaal de realiteit was, ik bleef struggelen met obesitas en er alleen maar werd gehandeld vanuit het probleem.

Het omslagpunt? Op 1 januari 2016 bereikte ik mijn dieptepunt. Die morgen stapte ik weer eens op de weegschaal, die onverbiddelijk 123,8 kg aangaf.  Vanaf dat moment ging de knop om! Die dag nog ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe, zorgvuldig samengestelde leefstijl. De combinatie van beter eten en meer bewegen zorgde DIRECT voor resultaat. De kilo's vlogen er af en ik werd een stuk sterker. Zowel fysiek als mentaal werd ik iets dat ik in geen jaren was geweest: fit!

Eindelijk had ik de manier gevonden die voor mij werkte. Voordat ik het wist woog ik op 1 september van dat jaar precies 78,8 kg. Precies 45 kilo minder.

De passie voor een gezonde levensstijl die ik vanaf dat moment gecreëerd heb, wil ik met zoveel mogelijk mensen wil delen. Ja, ik ben gediplomeerd personal trainer, voedingsconsulent en heb verschillende ''psychologie'' studies afgerond. Maar als ervaringsdeskundige kan ik mij onderscheiden en hier kan in mijn ogen geen studie tegenop.

Realist - Mensenmens - Bezield
Combineer wetenschap & psychologie
Verliefd op ontdekken, verklaren & verbeteren

Weten hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht of plan een vrijblijvende intake in!

''Combineer wetenschap & psychologie''

Tim Reijnders: Training, Fysiotherapie & Management

Tim is een personal trainer met het kenmerk: "science based".  Hij is naast PT'er ook afgestudeerd Fysiotherapeut en heeft een master in ''Human and Movement science ''Sport and Nutrition''. Tim heeft een schat aan ervaring en heeft met vele diverse doelgroepen te maken gehad. Naast coach maakt Tim sinds mei 2023 ook officieel deel uit van het management van Project Me. 

"Alles vanuit een wetenschappelijk oogpunt"

Stan Titulaer: Training, Voeding & Leefstijl

Stan is sinds de zomer van 2021 lid van het team. Stan is een ervaren trainer die extreem gedisciplineerd is. Naast reguliere fitness heeft Stan ook veel affiniteit met vechtsporten (waaronder boksen en kickboksen). Stan is heel veelzijdig en houdt ervan om doelgericht te werk te gaan.  Stan is dagelijks te vinden op de werkvloer! Naast het fysieke gedeelte speelt Stan ook een grote rol in het verhogen van de mentale belastbaarheid van onze leden en heeft hij een enorme kennis van voedingsleer en hormoonbalans.

"Wij gaan jouw proces op jouw manier laten slagen''

Tim Sormani: Training, Voeding & Teamsport

Na zijn stageperiode is Tim in vast dienstverband getreden bij Project Me. 

Tim heeft ondanks zijn jonge leeftijd een karrenvracht aan ervaring en kennis. Iemand die alles op alles zijn om een gewenst doel te behalen met zijn klant. Tim staat bekend als kalme empathische coach die heel secuur te werk gaat. Iemand die het PM-gevoel personifieert. Inmiddels is Tim in September 2023 gepromoveerd tot ''Senior-Trainer''
''Ik help jou om jouw doel te behalen zonder af te wijken van jouw karakter en jou als persoon'

Ivo von Berg: (Kracht)Training, Voeding 

Na zijn intensieve Traineeship is Ivo sinds augustus 2023 in vast dienstverband bij Project Me. 

Ivo ademt krachttraining! Door zijn kennis en ervaring te combineren met een uitmuntende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is Ivo uniek. Zijn imposante uiterlijk in combinatie met zijn zorgzame en sterke karakter maken hem voor PM onmisbaar. Ivo staat voor: ''linksom, rechtsom.. we komen er samen wel uit''!
''Als ik zeg dat het ons gaat lukken.. dan lukt het ons ook''

Missie & Visie Project Me

Missie: 


Jouw vorm, onze inhoud.

Wij zorgen er voor dat iedereen de benodigde aandacht krijgt om elk denkbaar doel, op het gebied van beweging en voeding te verwezenlijken. 
Wat iemands huidige niveau ook is.
 
De coaching gaat veel verder dan een uurtje beweging op locatie. Middels onze eigen app kunnen wij elke handeling nauwkeurig bijhouden. We staan zo 24 uur per dag met jou in contact en zorgen wij ervoor dat wij, wanneer nodig, er dicht op zitten en preventief te werk kunnen gaan.
  
We gaan aan de slag met voeding die jij lekker vindt. We zorgen voor een juist eetpatroon en ontwikkelen een voedingsplan speciaal voor jou, afgestemd op jouw doel. Jij staat hierin centraal. 
 
Al onze schema's zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Dit in combinatie met de juiste filosofie, zorgt voor een gericht aanpak voor het behalen van jouw doel. Kortom:

Jouw vorm, onze inhoud.

Visie:


 
Sociale Media staan vol met ideaalbeelden van mannen en vrouwen. Iedereen wil zich van zijn beste kant laten zien. Het perfecte plaatje, dat vaak op Instagram wordt geschetst, wordt steeds meer als richtlijn gezien. Is dit de realiteit? En moet ik ook aan dit plaatje voldoen? 
 
Onzeker, dat is wat je er vaak van wordt. Het niet kunnen voldoen aan dit ''ideaalbeeld'' kan heel erg frustrerend en zelfs demotiverend werken. Wij willen je echter laten inzien dat, zeker met betrekking tot je eigen lichaam, iedereen moet kunnen acteren op zijn of haar niveau. 
 
 Het gaat er volgens ons om dat je een leefstijl creëert waarbij jij je prettig voelt. 

Een plan op maat doet zijn naam alleen eer aan wanneer dit volledig is afgestemd op jouw wensen en doelen. Je zult merken dat alles vele malen soepeler verloopt wanneer je naar dit principe gaat handelen.

Jouw doelen bespreken?

Zijn er nog specifieke dingen die je van ons weten wil? Neem even contact met ons op of plan een vrijblijvende intake.