Wie is Project Me?


Als PM-coaches streven wij al-tijd naar het verhogen van iemands belastbaarheid. Verder durven kijken dan ''bewegen'' en ''consumeren''.

Arbeids- rustverhouding, stressmanagement, slaap, hormonale-balans, mentale stabiliteit... Samen opzoek gaan naar de wortel van de disbalans en deze planmatig aanpakken!

We schetsen een realistisch verwachtingspatroon en zorgen ervoor dat je evenredig naar belasting wordt beloond!

Het creëren van een veilige omgeving waar jij alles kwijt kunt. Jezelf mag zijn én alle bespreekbaar kan maken!

Project Me Founder: Dwight Hoever

Ik ben Dwight Hoever, aangenaam. Ik ben naast personal trainer tevens voedingsconsulent. Ik heb verschillende studies afgerond op het gebied van sport, voeding en psychologie. Mijn leven staat volledig in het teken van gezondheid en sport. Dit is echter niet altijd zo geweest...

Van uit vorm tot Personal Trainer

Training - voeding - psychologie


In mijn jongere jaren heb ik altijd met overgewicht gekampt. Vanaf mijn tiende levensjaar werd dit een serieus probleem. Samen met mijn ouders ging ik op pad, zoekend naar een oplossing. Wat volgde was een jarenlang traject onder begeleiding van verschillende artsen en diëtisten. Helaas zonder resultaat.

Wekelijks kreeg ik dingen te horen als "Dwight, schaam jij je nooit tijdens de gymles?", of "Dwight, hoe kan het dat jouw vriendjes wel een normaal gewicht hebben?".

Uiteraard stond ik op zulke momenten met mijn mond vol tanden en was dit, zoals je je misschien wel kunt voorstellen, niet bevorderlijk voor mijn zelfvertrouwen. Zeker niet omdat het nu eenmaal de realiteit was, ik bleef struggelen met obesitas en er alleen maar werd gehandeld vanuit het probleem. 

Het omslagpunt? Op 1 januari 2016 bereikte ik mijn dieptepunt. Die morgen stapte ik weer eens op de weegschaal, die onverbiddelijk 123,8 kg aangaf.  Vanaf dat moment ging de knop om! Die dag nog ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe, zorgvuldig samengestelde leefstijl. De combinatie van beter eten en meer bewegen zorgde DIRECT voor resultaat. De kilo's vlogen er af en ik werd een stuk sterker. Zowel fysiek als mentaal werd ik iets dat ik in geen jaren was geweest: fit!

Eindelijk had ik de manier gevonden die voor mij werkte. Voordat ik het wist woog ik op 1 september van dat jaar precies 78,8 kg. Precies 45 kilo minder.
 
De passie voor een gezonde levensstijl die ik vanaf dat moment gecreëerd heb, wil ik met zoveel mogelijk mensen wil delen. Ja, ik ben gediplomeerd personal trainer en voedingsconsulent. Maar als ervaringsdeskundige kan ik mij onderscheiden en hier kan in mijn ogen geen studie tegenop.
 
"I can, I will, I did"

Weten hoe ik jou kan helpen? Stuur me een bericht of plan een vrijblijvende intake in!

''Combineer wetenschap & psychologie''

Yannick Kleijnen: Training & Groepen

Tijdens zijn stageperiode heeft Yannick bewezen een onmisbare kracht te zijn voor het team. Wat hebben we jou zien groeien en wat zijn we blij dat we je nú écht binnen hebben! Yannick, inmiddels afgestudeerd, gaat naast zijn HBO studie in vast dienstverband bij PM. Yannick is een duizendpoot die naast voedingsadvies en trainingen ook een grote affiniteit heeft voor ondernemen cq. business development. Niks is teveel en gaat niet: bestaat niet.

 "Mensen helpen. Samen of individueel."

Tim Reijnders: Training & Fysiotherapie 

Tim is een personal trainer met het kenmerk: "science based".  Hij is naast PT'er ook afgestudeerd Fysiotherapeut en heeft een master in ''Human and Movement science ''Sport and Nutrition''. Tim heeft een schat aan ervaring en heeft met vele diverse doelgroepen te maken gehad. Een goedlachse en ambitieuze trainer boordevol kennis. Hij is sinds juli 2021 te bewonderen bij Project Me!

"Alles vanuit een wetenschappelijk oogpunt"

Stan Titulaer: Training, Vechtsport

Stan is sinds de zomer van 2021 lid van het team. Stan is een ervaren trainer die extreem gedisciplineerd is. Naast reguliere fitness heeft Stan ook veel affiniteit met vechtsporten (waaronder boksen en kickboksen). Stan is heel veelzijdig en houdt ervan om doelgericht te werk te gaan.  Stan is dagelijks te vinden op de werkvloer!

"Wij gaan jouw proces op jouw manier laten slagen''

Tim Sormani: (Trainer I.O)

𝗛𝗲𝘆 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹! 🙋🏼‍♂️

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗺 𝗶𝘀 𝗧𝗶𝗺 𝗦𝗼𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶, 𝟭𝟵 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗼𝘂𝗱 𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗼𝗻𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴 𝗶𝗻 𝗩𝗼𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗮𝗮𝗹.

𝗔𝗮𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗴𝗮 𝗶𝗸 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗲𝘅𝗮𝗺𝗲𝗻𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗶𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝗖𝗜𝗢𝗦 𝗶𝗻 𝗦𝗶𝘁𝘁𝗮𝗿𝗱. 𝗔𝗳𝗴𝗲𝗹𝗼𝗽𝗲𝗻 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝗯 𝗶𝗸 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿 𝗔 𝗱𝗶𝗽𝗹𝗼𝗺𝗮 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗮𝗹𝗱. 𝗞𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗴𝗮 𝗶𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗡𝗔𝗦𝗠 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗽𝗹𝗼𝗺𝗮.

𝗡𝗮 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸 𝗯𝗶𝗷 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗠𝗲 𝘄𝗮𝘀 𝗶𝗸 𝗲𝗿 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝗱 𝗱𝗮𝘁 𝗱𝗶𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗴𝗲𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗶𝗷.𝗩𝗮𝗻𝗮𝗳 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝘇𝗮𝗹 𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗻 𝗼𝗼𝗸 𝘁𝗲 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝘀𝘁𝗮𝗴𝗶𝗮𝗶𝗿 𝗯𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗠𝗲 𝘁𝗲𝗮𝗺. 

𝗜𝗸 𝗵𝗲𝗯 𝗲𝗿 𝗲𝗻𝗼𝗿𝗺 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘇𝗶𝗻 𝗶𝗻 𝗲𝗻 𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗲𝗿 𝗲𝗻𝗼𝗿𝗺 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘂𝗶𝘁 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗼𝗺 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗼𝗻𝘁𝗺𝗼𝗲𝘁𝗲𝗻!💚


''Ik ben erop gebrand om mijn stageperiode met vlag en wimpel te laten slagen''

Missie & Visie Project Me

Missie: 


Jouw vorm, onze inhoud.

Wij zorgen er voor dat iedereen de benodigde aandacht krijgt om elk denkbaar doel, op het gebied van beweging en voeding te verwezenlijken. 
Wat iemands huidige niveau ook is.
 
De coaching gaat veel verder dan een uurtje beweging op locatie. Middels onze eigen app kunnen wij elke handeling nauwkeurig bijhouden. We staan zo 24 uur per dag met jou in contact en zorgen wij ervoor dat wij, wanneer nodig, er dicht op zitten en preventief te werk kunnen gaan.
  
We gaan aan de slag met voeding die jij lekker vindt. We zorgen voor een juist eetpatroon en ontwikkelen een voedingsplan speciaal voor jou, afgestemd op jouw doel. Jij staat hierin centraal. 
 
Al onze schema's zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Dit in combinatie met de juiste filosofie, zorgt voor een gericht aanpak voor het behalen van jouw doel. Kortom:

Jouw vorm, onze inhoud.

Visie:


 
Sociale Media staan vol met ideaalbeelden van mannen en vrouwen. Iedereen wil zich van zijn beste kant laten zien. Het perfecte plaatje, dat vaak op Instagram wordt geschetst, wordt steeds meer als richtlijn gezien. Is dit de realiteit? En moet ik ook aan dit plaatje voldoen? 
 
Onzeker, dat is wat je er vaak van wordt. Het niet kunnen voldoen aan dit ''ideaalbeeld'' kan heel erg frustrerend en zelfs demotiverend werken. Wij willen je echter laten inzien dat, zeker met betrekking tot je eigen lichaam, iedereen moet kunnen acteren op zijn of haar niveau. 
 
 Het gaat er volgens ons om dat je een leefstijl creëert waarbij jij je prettig voelt. 

Een plan op maat doet zijn naam alleen eer aan wanneer dit volledig is afgestemd op jouw wensen en doelen. Je zult merken dat alles vele malen soepeler verloopt wanneer je naar dit principe gaat handelen.

Jouw doelen bespreken?

Zijn er nog specifieke dingen die je van ons weten wil? Neem even contact met ons op of plan een vrijblijvende intake.